Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "xhihab"

Postojnë foto si modelë në Instagram, merren masa radikale kundër çiftit iranian

Postojnë foto si modelë në Instagram, merren masa radikale kundër çiftit iranian

“Xhihab” është termi konkret që përdoret në Iran për mbulimin e femrave myslimane. Thënë këtë, Irani nuk i lejon femrat iraniane të mos e veshin xhihab-in dhe nëse një femër

Lexo me Shume