Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Xhamia"

Imami i Brukselit pas sulmeve terroriste: Të pamjaftueshme masat e marra deri tani

    Imami i Brukselit pas sulmeve terroriste: Të pamjaftueshme masat e marra deri tani

Dy ditë pas sulmeve terroriste në kryeqytetin belg, imami i Brukselit shprehet se masat e marra deri tani nuk kanë qenë të mjaftueshme. Sipas tij, ka ende shumë për të

Lexo me Shume