Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "vullnetar"

Arbër Çepani në nismën për mbjelljen e mbi 500 fidanëve në Lurë

    Arbër Çepani në nismën për mbjelljen e mbi 500 fidanëve në Lurë

Arbër Çepani, është i njohur tashmë prej publikut si një aktivist i shoqërisë civile, sidomos për tema të tilla si mbrojtje e kafshëve apo mbrojtja e natyrës. Bashkë me grupe

Lexo me Shume