Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "votime"

Eurosong, aty ku politika bashkohet me muzikën. Ja si bëhen votimet!

Eurosong, aty ku politika bashkohet me muzikën. Ja si bëhen votimet!

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për “bllokun” ballkanas, suksesin skandinav apo vendet sllave, politika e votimit në Eurosong gjithmonë ka shkaktuar pakënaqësi dhe debate. Kjo sepse vendet fqinje gjithmonë kanë vlerësuar

Lexo me Shume

(Ekskluzive) Klodeta Dibra: “Të kërcënuarit të mos fshihen, por të dalin me zë dhe figurë”

    (Ekskluzive) Klodeta Dibra: “Të kërcënuarit të mos fshihen, por të dalin me zë dhe figurë”

Që prej nisjes së garës për rektorin e ardhshëm të Universitetit të Tiranës, u vu re një jehonë e menjëhershme edhe mediatike. Sigurisht që rëndësia e këtij posti e justifikon

Lexo me Shume