Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "VMA"

Kritikohet Alicia Keys për mosvendosjen e “make up”-it në VMA

    Kritikohet Alicia Keys për mosvendosjen e “make up”-it në VMA

Paçka se Alicia Keys nuk ishte nominuar në një nga kategoritë e MTV Video Music Awards për këtë vit, ajo ishte në qendër të vëmendjes. Ndryshe nga Beyonce, Britney Spears

Lexo me Shume