Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "vizite"

Mark Zuckerberg në “Facebook”: Do të shkoj në Itali

    Mark Zuckerberg në “Facebook”: Do të shkoj në Itali

Themeluesi i rrjetit social “Facrbook”, Mark Zuckerberg, ka njoftuar në rrjetin social për vizitën që do të kryejë së shpejti në Itali, për të shprehur mbështetjen për pasojat tragjike të

Lexo me Shume