Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "viza"

Marrëveshja e vizave me Turqinë rrit riskun e sulmeve terroriste

    Marrëveshja e vizave me Turqinë rrit riskun e sulmeve terroriste

Nga një raport më i fundit i Bashkimit Europian, rezulton se marrëveshja e vizave e nënshkruar me Turqinë do të rrisë rrezikun për prekjen nga sulmet terroriste. Terroristët kanë më

Lexo me Shume

Komisioni Europian do të rekomandojë liberalizimin e vizave për Kosovën

    Komisioni Europian do të rekomandojë liberalizimin e vizave për Kosovën

Kosova ka nisur bisedimet me Bashkimin Europian për procesin e liberalizimit të vizave në janar të vitit 2012, si dhe është i vetmi vend në Ballkan që nuk e gëzon

Lexo me Shume