Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "vit akademik"

Nis viti i ri akademik, Nikolla: Skema e studimeve u zgjodh nga vetë studentët

    Nis viti i ri akademik, Nikolla: Skema e studimeve u zgjodh nga vetë studentët

Ditën e sotme ka nisur viti i ri akademik 2016-2017, ku rreth 120 mijë studentë janë ulur në auditorët e fakulteteve. Ndërkohë, 40% e maturantëve që ende nuk janë shpallur fitues

Lexo me Shume