Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Vig Poppa"

“Kaos-i” që pëlqejnë artistët

    “Kaos-i” që pëlqejnë artistët

Jemi të vetëdijshëm që të paktë janë ata artistë që vërtet e vlerësojnë punën e njëri-tjetrit. Ka ndodhur shpesh që t’i shprehin hapur edhe “inatet” që kanë mes tyre. Ka

Lexo me Shume