Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "video ads"

Twitter mund të dalë jashtë loje?

    Twitter mund të dalë jashtë loje?

Gara e Twitter-it kundër kohës është intensive. Kompania po përpiqet shumë të përmirësojë imazhin e saj të kritikuar gjatë, por sipas analistëve sfida e vërtetë është ta bësh këtë para se shumë

Lexo me Shume