Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Victoria"

Mesazhi i dashurisë që Beckham i dërgoi bashkëshortes së tij, Victoria, me rastin e ditëlindjes

Mesazhi i dashurisë që Beckham i dërgoi bashkëshortes së tij, Victoria, me rastin e ditëlindjes

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 David Beckham ka shpërthyer në deklarata dashurie ndaj bashkëshortes së tij, Victoria, në 42-vjetorin e saj të lindjes. I bukur, pasionant dhe

Lexo me Shume