Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Vezhgues"

Zgjedhjet në Dibër, të pranishëm 268 vëzhgues vendas dhe ndërkombëtarë

    Zgjedhjet në Dibër, të pranishëm 268 vëzhgues vendas dhe ndërkombëtarë

Zgjedhjet që do të zhvillohen në Dibër do të monitorohen nga një numër i madh vëzhguesish kombëtarë dhe ndërkombëtarë. Bëhet fjalë për 268 vëzhgues, pjesa më e madhe e tyre

Lexo me Shume