Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Vetedeklarimi"

Dekriminalizimi, 9 ministra dhe 40 deputetë ende pa plotësuar formularin e vetëdeklarimit

    Dekriminalizimi, 9 ministra dhe 40 deputetë ende pa plotësuar formularin e vetëdeklarimit

Ndërkohë që pak ditë kanë mbetur nga mbyllja e afatit për dorëzimin e formularit të dekriminalizimit, bëhet e ditur se ndër të tjerë, 9 ministra dhe 40 deputetë ende nuk

Lexo me Shume

Vetëdeklarimi, Harito: 20,000 punonjës rrezikojnë të shkarkohen

    Vetëdeklarimi, Harito: 20,000 punonjës rrezikojnë të shkarkohen

Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito, foli ditën e sotme për procesion e vetëdeklarimit në administratë. Gjatë deklaratës jashtë ambienteve të Kuvendit, ministrja bëri me dije se punonjësit

Lexo me Shume