Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "veshje"

9 rregulla për veshjen në këtë valë të nxehti

9 rregulla për veshjen në këtë valë të nxehti

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Kur temperaturat vetëm rriten, ajo që duhet të bëni është të përzgjidhni me kujdes veshjen tuaj, edhe në fundjavë. Ju rendisim

Lexo me Shume

Pse njerëzit e suksesshëm vishen njëlloj çdo ditë?

Pse njerëzit e suksesshëm vishen njëlloj çdo ditë?

1. Më pak vendime për t’u marrë ◄ Back Next ► Picture 1 of 8 Njerëzit që kanë një rutinë të gjatë vendimmarrjesh në ditë për sa i përket punës,

Lexo me Shume

Ja aplikacioni që do ta bëjë më të thjeshtë blerjen online

    Ja aplikacioni që do ta bëjë më të thjeshtë blerjen online

Një ndër gjërat më të vështira lidhur me blerjet online, është zgjedhja e masës së duhur në përshtatshmëri me trupin tuaj. Mund t’iu ndodhë që ju të porosini një masë

Lexo me Shume

10 llojet e këpucëve që çdo femër duhet t’i ketë

    10 llojet e këpucëve që çdo femër duhet t’i ketë

  . Flat shoes ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Sido që të jenë, të hapura apo të mbyllura te gishtat apo mbrapa, këto këpucë janë tendencë e

Lexo me Shume