Blitz

Tag "Vesa Luma"

(Foto) Vesa Luma e Big Basta prezantojnë Lianin e vogël, tashmë 1 muajsh

    (Foto) Vesa Luma e Big Basta prezantojnë Lianin e vogël, tashmë 1 muajsh

“Mirëmëngjes. Po ju prezantoj me ëngjëllin tonë Lian. 1 muajsh!” Këtë formë ka zgjedhur këngëtarja Vesa Luma në Instagram për t’i treguar ndjekësve të saj djalin Lian të lindur vetëm

Read Full Article

Big Basta pret dhuratën e Zotit

Big Basta pret dhuratën e Zotit

Big Basta – Instagram ◄ Back Next ► Picture 1 of 1 Çifti i këngëtarëve tepër i dashur për publikun, Big Basta dhe Vesa Luma, siç dihet janë në pritje

Read Full Article

Kur artistët i bashkon ndjenja, lindin hitet!

    Kur artistët  i bashkon ndjenja, lindin hitet!

Përveç muzikës këta persona i ka lidhur një marrëdhënie e fortë njerëzore. Ndoshta nuk i ka bërë vetëm dashuria për muzikën këngët e tyre hite sa i ka bërë ndjenja

Read Full Article