Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "vende"

10 vende në Norvegji që duket sikur kanë dalë nga përrallat

    10 vende në Norvegji që duket sikur kanë dalë nga përrallat

Norvegjia dallon për natyrën e saj të mrekullueshme, nivelin e lartë të cilësisë në shëndetësi dhe arsim, për demokracinë aq sa dhe legjendat e heronjtë e tyre. Veç peizazheve të

Lexo me Shume

5 vendet e ndaluara në botë. As mos e çoni nëpër mend t’i shkelni!

5 vendet e ndaluara në botë. As mos e çoni nëpër mend t’i shkelni!

  Në pamje të parë duket sikur ne jemi të lirë të udhëtojmë në çdo vend të botës, mjafton të kemi dëshirë dhe para. Por ka disa vende në rruzullin

Lexo me Shume