Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "valute"

Ja sa i kushton terrorizmi ekonomisë europiane

    Ja sa i kushton terrorizmi ekonomisë europiane

Sulmet terroriste, përveçse shkaktojnë humbje të mëdha në njerëz, përhapje të panikut, ndikojnë drejtpërdrejt edhe në ekonominë e një vendi. Shifra të sakta nuk mund të përcaktohen, ama për të

Lexo me Shume