Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Valbona Selimllari"

Valbona Selimllari vazhdon të jetë Miss. Foto nga pushimet në jug të Shqipërisë

Valbona Selimllari vazhdon të jetë Miss. Foto nga pushimet në jug të Shqipërisë

Një nga ikonat e bukurisë shqiptare, Valbona Selimllari, ka zgjedhur t’i kalojë pushimet këtë vit brenda vendit. Paçka se ajo përpiqet ta mbajë jetën e saj personale dhe familjen larg

Lexo me Shume

40-vjeçaret që sfidojnë çdo 20-vjeçare që njihni

40-vjeçaret që sfidojnë çdo 20-vjeçare që njihni

Koha ecën me hapa të shpejtë, herë e kuptojmë e herë kujtohemi vonë ta shijojmë momentin. Efekti “kohë” për femrat është një “hall” më shumë, pasi do të thotë më

Lexo me Shume