Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Vakte"

Shkencëtarët këshillojnë: Hani mëngjes si mbret, drekë si princ dhe darkë si varfanjak

    Shkencëtarët këshillojnë: Hani mëngjes si mbret, drekë si princ dhe darkë si varfanjak

Shprehja e vjetër “Hani mëngjes si një mbret, drekë si një princ dhe darkë si një varfanjak” cilësohet nga shkencëtarët si mënyra më e mirë për të humbur peshë. Nga

Lexo me Shume