Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "vaksina"

Flet Dr. Fletcher: Kujdes, frika ndaj vaksinës që shkakton autizëm po kthehet në realitet!

    Flet Dr. Fletcher: Kujdes, frika ndaj vaksinës që shkakton autizëm po kthehet në realitet!

Doktori Peter Fletcher, që është dhe drejtuesi i kërkimit shkencor për Departamentin e Shëndetit, tha se nëse provohet se vaksina shkakton autizëm, atëherë refuzimi i shteteve për të marrë seriozisht

Lexo me Shume