Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "vaj"

Prindër, kujdes! Çokollatat “Kinder” mund të shkaktojnë kancer

    Prindër, kujdes! Çokollatat “Kinder” mund të shkaktojnë kancer

Grupe të caktuara që synojnë mbrojtjen e konsumatorit në Gjermani kanë bërë thirrje për ndalimin e prodhimit, eksportimit dhe importimit të çokollatave “Kinder”. Sipas tyre, produktet e “Kinder”-it përmbajnë në

Lexo me Shume