Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Utah"

Pornografia, një “epidemi”! Ja cili shtet e ka ndaluar…

    Pornografia, një “epidemi”! Ja cili shtet e ka ndaluar…

Ndodh edhe kështu! Shteti i Utah në Shtetet e Bashkuara të Amerikës e ka cilësuar pornografinë si një rrezik të madh ndaj shëndetit publik. Sipas asaj që shruan BBC, ky

Lexo me Shume