Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ushtarake"

ISSH: Nga 1 nëntori, ish-ushtarakëve do t’u kthehet borxhi

    ISSH: Nga 1 nëntori, ish-ushtarakëve do t’u kthehet borxhi

Drejtori i Institutit të Sigurimeve Shoqërore, Astrit Hodo, ka bërë me dije se nga 1 nëntori, ish-ushtarakët e prekur nga Akti Normativ i 2010-s do të përfitojnë edhe shtesën. Për

Lexo me Shume