Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ushqyerje"

Gabimet që bëhen në dieta duke i kthyer ato në stresuese

    Gabimet që bëhen në dieta duke i kthyer ato në stresuese

Amie Valpone është një dietologe e cila merret me koordinimin e ushqimit të lojtarëve të NBA. Siç dihet, sportistët janë të adhurueshëm nga të gjithë për sa i përket mënyrës

Lexo me Shume