Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ushqime"

3 ushqimet që dëmtojnë shëndetin e qenve

    3 ushqimet që dëmtojnë shëndetin e qenve

Kujdesi për qentë është i rëndësishëm për njeriun që kujdeset për ta. Dhe ushqimi është një nga pjesët më të rëndësishme të këtij kujdesi, pasi me anë të këtij procesi

Lexo me Shume

5 mënyrat më të thjeshta për të ngrënë shëndetshëm

    5 mënyrat më të thjeshta për të ngrënë shëndetshëm

Libra të tërë janë botuar për të qenë udhërrëfyes të personave që duan të hanë shëndetshëm, por e keni menduar se 5 shqisat tona mund të jenë më produktive apo

Lexo me Shume

I keni pëlqyer këto ushqime në fëmijëri? Ka ardhur koha të hiqni dorë prej tyre

I keni pëlqyer këto ushqime në fëmijëri? Ka ardhur koha të hiqni dorë prej tyre

Vjen një moment kur duhet patjetër të ndaloni së konsumuari ushqimet që në fëmijëri i pëlqenit aq shumë dhe duhet të filloni të përgatisni dhe mësoni njëkohësisht veten me ushqimet

Lexo me Shume

10 ushqimet që duhet t’i keni gjithmonë në frigorifer

10 ushqimet që duhet t’i keni gjithmonë në frigorifer

Është mirë të jeni gjithnjë të përgatitur, sidomos kur vjen fjala tek ushqimet. Ndodh ndonjëherë që shkoni për pazar, të harroni të blini diçka dhe ndiheni shumë keq kur vini

Lexo me Shume

Dëshironi të dobësoheni pa ushtrime fizike? Provoni këtë recetë

    Dëshironi të dobësoheni pa ushtrime fizike? Provoni këtë recetë

Ju ndjeni se keni shtuar disa kile në pjesën e barkut, por sërish nuk mund të shkoni në palestër apo të nisni vrapin? Mos u demoralizoni, sepse ka disa zgjidhje

Lexo me Shume

(Video) Prindërit provojnë ushqimin që u jepet fëmijëve në shkolla. Ndiqni reagimin!

    (Video) Prindërit provojnë ushqimin që u jepet fëmijëve në shkolla. Ndiqni reagimin!

Jo rrallë herë fëmijët ankohen se nuk dëshirojnë ta konsumojnë ushqimin që u serviret në mensat e shkollave të tyre përkatëse, sepse ky i fundit nuk i plotëson aspak dëshirat

Lexo me Shume

Kujtoni se po hani ushqime bio? Gaboheni! Janë të gjitha të modifikuara gjenetikisht!

    Kujtoni se po hani ushqime bio? Gaboheni! Janë të gjitha të modifikuara gjenetikisht!

Me shumë mundësi, jo më larg se dje ju keni konsumuar perime të cilat nuk e kanë kohën e tyre të prodhimtarisë në këtë periudhë dhe sërisht ato dukeshin shumë

Lexo me Shume

6 ingredientët që nuk duhet t’i fusni asnjëherë në blender

    6 ingredientët që nuk duhet t’i fusni asnjëherë në blender

Blenderi është një nga pajisjet më të përdorshme të momentit në kuzhinë. Gjithsesi, edhe pse multifunksional dhe shumë lehtësues,disa ingredientë të kuzhinës që nuk duhet t’i hidhni në blender. Ujë

Lexo me Shume

10 ushqimet e shëndetshme që na bëjnë më të uritur

  10 ushqimet e shëndetshme që na bëjnë më të uritur

Edhe kur jeni ulur dhe keni marrë të gjithë kohën që nevojitet për të ngrënë mëngjes, ndodh që pak pasi

Lexo me Shume

Dieta “Sirtfood”, humbet peshë me çokollatë dhe verë të kuqe

  Dieta “Sirtfood”, humbet peshë me çokollatë dhe verë të kuqe

Dieta “Sirtfood” është e vetmja që ka çokollatën dhe verën e kuqe në listën e produkteve të lejuara. Duket shumë

Lexo me Shume