Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ushqim"

Shkencëtarët: “Ja pse sperma është e mirë për shëndetin e grave”

    Shkencëtarët: “Ja pse sperma është e mirë për shëndetin e grave”

Një sërë shkencëtarësh nga SHBA-të kanë dalë në përfundimin se sperma, përveçse mban një sërë lëndësh ushqyese të nevojshme për trupin e njeriut, është pija “ideale” për gratë. Ajo përmban

Lexo me Shume

Doni seks më të mirë? Përgjigjja gjendet te sasia e ushqimit

    Doni seks më të mirë? Përgjigjja gjendet te sasia e ushqimit

Zakonisht ka shumë studime mbi seksin dhe se si të përfitojmë më tepër kënaqësi prej tij. Megjithatë, shumica e këtyre studimeve fokusohen tek ushtrimet dhe pozicionet që ju duhet të

Lexo me Shume

Ruani ushqimet e mbetura në kuti alumini dhe i ngrohni më vonë? Mendojeni edhe një herë!

    Ruani ushqimet e mbetura në kuti alumini dhe i ngrohni më vonë? Mendojeni edhe një herë!

Shumë njerëz nuk kanë dëshirë të hedhin në plehra pjesën e mbetur të ushqimit, por ta paketojnë në kutitë prej alumini që janë krijuar specifikisht për këto raste. Kjo ndodh

Lexo me Shume

Hiq dorë nga mishi. Shpëto miliona jetë!

    Hiq dorë nga mishi. Shpëto miliona jetë!

Të kesh një mik që ka zgjedhur të ushqehet si vegan, mund të jetë vërtetë e vështirë. Kjo sepse të dalat tuaja nëpër restorante mund të kthehen në konflikt të

Lexo me Shume