Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "USA< Pentagoni"

SHBA – Pentagoni fton “hackera” për të zbuluar defektet në rrjet

    SHBA – Pentagoni fton “hackera” për të zbuluar defektet në rrjet

Shteti amerikan ka ftuar një grup “hacker”-ash për të testuar sigurinë e 5 site-ve të Pentagonit. Interesant është fakti se ekspertët e kontaktuar arritën të gjenin plot 138 të meta

Lexo me Shume