Blitz

Tag "Universiteti i Mjekesise"

Zgjedhjet tek Universiteti i Mjekësisë, kërkohet rinumërimi. Bara: 8 vota të pavlefshme ndikuan rezultatin

    Zgjedhjet tek Universiteti i Mjekësisë, kërkohet rinumërimi. Bara: 8 vota të pavlefshme ndikuan rezultatin

Një ditë pas zhvillimit të zgjedhjeve në universitete, njëri nga kandidatët për rektor në Universitetin e Mjekësisë, kërkon rinumërimin e votave. Sipas kandidatit Petrit Bara, duhen rivlerësuar 8 vota të

Read Full Article

Përse studentët e Universitetit të Mjekësisë janë kundër zgjedhjeve në këtë Fakultet?

    Përse studentët e Universitetit të Mjekësisë janë kundër zgjedhjeve në këtë Fakultet?

Universitetet publike në Shqipëri, aktualisht janë duke u përballur me zgjedhjet e Senatit Akademik për pozicionet specific si Rektor, Dekan dhe anëtarë të Këshillit Akademik. Është folur shpesh për zgjedhje

Read Full Article