Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Universiteti i Arteve"

Universiteti i Arteve, publikohen kriteret e pranimit në master

    Universiteti i Arteve, publikohen kriteret e pranimit në master

Universiteti i Arteve ka publikuar kriteret e pranimit në master për kandidatët që duan të vazhdojnë studimet master. Pranimet në Fakultetin e Artit Skenik, të Arteve të Bukura dhe të

Lexo me Shume