Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Unioni i Gjyqtareve"

(Ekskluzive) Ligji i Vetting-ut, Unioni i Gjyqtarëve: Të vihet në lëvizje Gjykata Kushtetuese

    (Ekskluzive) Ligji i Vetting-ut, Unioni i Gjyqtarëve: Të vihet në lëvizje Gjykata Kushtetuese

Nga Anduena Llabani Vettingu po shkatërron karrierën dhe pavarësinë e Gjyqësorit. Ky është qëndrimi i Unionit të Gjyqtarëve, që kërkon që ligji të mbrojë interesat e gjyqtarëve dhe jo t’i

Lexo me Shume