Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "unik"

Sa unikë janë lotët tuaj!

    Sa unikë janë lotët tuaj!

Me sy të lirë nuk mund të shquajmë apo të dimë nga se përbëhen lotët. Mund të themi se janë të kripur, të lagësht, ovalë dhe rrëshqasin sa herë që

Lexo me Shume