Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "UNICEF"

UNICEF: 300 milionë fëmijë thithin ajër toksik, 600 mijë nën 5 vjeç vdesin çdo vit

    UNICEF: 300 milionë fëmijë thithin ajër toksik, 600 mijë nën 5 vjeç vdesin çdo vit

Fondi Ndërkombëtar i OKB-së për Fëmijët (UNICEF) ka shkaktuar alarm me raportin më të fundit të saj, ku raporton se ajri i ndotur shkakton vdekjen çdo vit të 600,000 fëmijëve

Lexo me Shume