Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "unesko"

10 shprehjet që do t’ju bëjnë “t’u futeni librave me kokë”

    10 shprehjet që do t’ju bëjnë “t’u futeni librave me kokë”

Dita Botërore e Librit mbërriti! Çdo vit, në datën 23 prill, Organizata Ndërkombëtare e Edukimit, Shkencës dhe Kulturës (UNESCO) organizon panaire dhe takime me qëllim nxitjen e leximit, publikimit dhe

Lexo me Shume