Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Unaza e Vogel"

Projekti i Unazës së Vogël në Tiranë, nis prishja e ndërtimeve

    Projekti i Unazës së Vogël në Tiranë, nis prishja e ndërtimeve

Projekti i Unazës së Vogël në kryeqytet ka nisur me prishjen e ndërtimeve që preken nga ky projekt. Konkretisht, pas vendimit të Këshillit të Ministrave “Për shpronësimin për interes publik,

Lexo me Shume