Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "uje i pijshem"

Punime nga OSHEE, UKT njofton: Ja zonat që mbeten pa ujë

    Punime nga OSHEE, UKT njofton: Ja zonat që mbeten pa ujë

Për shkak të punimeve që Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike po kryen në linjat e tij, stacioni i pompimit në Qafë Mollë s’do të furnizohet me energji elektrike. Si pasojë,

Lexo me Shume