Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Udhezim"

Sezoni turistik, publikohet udhëzimi. Ja cilat mjete kufizohen

    Sezoni turistik, publikohet udhëzimi. Ja cilat mjete kufizohen

Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme ka bërë publik udhëzimin që ka për qëllim zbutjen e trafikut rrugor. Gjatë sezonit turistik veror Maj

Lexo me Shume