Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "udheheqje"

Mjeku: Clinton plotësisht e shëndetshme, e aftë për t’i shërbyer vendit

    Mjeku: Clinton plotësisht e shëndetshme, e aftë për t’i shërbyer vendit

Mjeku i kandidates demokrate për presidente të SHBA-ve, Hillary Clinton, është shprehur se ajo gëzon shëndet të plotë dhe është e aftë për t’i shërbyer vendit. Pas diagnostikimit me pneumoni,

Lexo me Shume