Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "turizem"

Të qeshësh më shumë teksa udhëton?! Dikush e ka gjetur mënyrën

    Të qeshësh më shumë teksa udhëton?! Dikush e ka gjetur mënyrën

Fustani i Marilyn në hyrje të Muzeumit "Neon" në Las Vegas ◄ Back Next ► Picture 1 of 13 Një fotograf ka gjetur një mënyrë mjaft argëtuese për t’i bërë

Lexo me Shume

10 vende në Norvegji që duket sikur kanë dalë nga përrallat

    10 vende në Norvegji që duket sikur kanë dalë nga përrallat

Honningsvåg ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Norvegjia dallon për natyrën e saj të mrekullueshme, nivelin e lartë të cilësisë në shëndetësi dhe arsim, për demokracinë aq sa

Lexo me Shume

Objektivat e reja të turizmit për rritjen ekonomike në vend

    Objektivat e reja të turizmit për rritjen ekonomike në vend

Në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes është organizuar një mbledhje ku kanë qenë të pranishëm krerë dhe përfaqësues të bashkive bregdetare për masat që duhet të merren

Lexo me Shume