Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Tu si que vales"

Maria De Filippi shokon me “gjetjen” e re televizive

    Maria De Filippi shokon me “gjetjen” e re televizive

Prej vitesh, autorja dhe moderatorja e njohur Maria De Filippi mbijeton në ekranet italiane për vetë aftësinë e saj për t’iu përshtatur publikut, realitetit, pa dalë nga natyra. “Amici”, “Uomini

Lexo me Shume