Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "truri"

Çfarë ndodh në trurin tuaj kur filloni të improvizoni

    Çfarë ndodh në trurin tuaj kur filloni të improvizoni

Diçka e pazakontë ndodh me trurin tuaj, në momentin që ju filloni të improvizoni. E keni menduar se si duket kreativiteti juaj? Muzikantët më të mirë janë, në një farë

Lexo me Shume

Studim i ri: Virusi Zika, më i rëndë nga sa mendohej. Shkakton një sërë çrregullimesh në tru

    Studim i ri: Virusi Zika, më i rëndë nga sa mendohej. Shkakton një sërë çrregullimesh në tru

Nga një studim i ri i zhvilluar në Brazil ka rezultuar se virusi Zika mund të shkaktojë një gamë të gjerë çrregullimesh të trurit, shumë më të madh nga sa

Lexo me Shume

Konflikti mes shkencës dhe fesë, “konflikt” i strukturave të trurit

    Konflikti mes shkencës dhe fesë, “konflikt” i strukturave të trurit

Konflikti midis fesë dhe shkencës është nga ato konflikte që nuk është sheshuar asnjëherë nga historia. Duke filluar që nga diskutimet në Greqinë e Lashtë e deri sot nëpër portale

Lexo me Shume