Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Trupa ushtarake"

Prezenca në rritje e NATO-s, Rusia kundërpërgjigjet me shtim të trupave në kufij

    Prezenca në rritje e NATO-s, Rusia kundërpërgjigjet me shtim të trupave në kufij

Rusia ka njoftuar shtimin e të tjerë trupave ushtarake nëpër kufij si reagim kundër rritjes së prezencës së NATO-s në Europën Lindore. Shteti rus deklaroi të mërkurën se kundërshton prezencën

Lexo me Shume