Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Transporti publik"

Rikonstruktimi i linjave urbane, ja ndryshimet që do pësojë transporti publik

    Rikonstruktimi i linjave urbane, ja ndryshimet që do pësojë transporti publik

Studimi JICA në Tiranë nxorri në pah varësinë e qyetarëve ndaj transportit publik, e cila llogaritet 36% (27% përdorin mjete private). Referuar anketimit, 75% e banorëve lëvizin përgjatë orarit 06:00-09:00,

Lexo me Shume