Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Transit"

“Transit Albania dhe Italia” udhëzon refugjatët si të shfrytëzojnë Shqipërinë

    “Transit Albania dhe Italia” udhëzon refugjatët si të shfrytëzojnë Shqipërinë

Faqja “Transit Albania dhe Italia” në rrjetin social Facebook, e cila ka gati 27 ditë që është krijuar, është bërë edhe më e njohur gjatë 24 orëve të fundit. Ajo

Lexo me Shume