Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Transgjinorja"

Ja me kë është shtatzënë transgjinorja shqiptare

    Ja me kë është shtatzënë transgjinorja shqiptare

E njihni Edona James? Nëse jo, turp t’ju vijë! Djali, domethënë vajza në fjalë është ndër të vetmit shqiptarë të deklaruar si transgjinorë, pra që kanë ndërruar gjini. Tanimë nuk

Lexo me Shume