Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "transgjinor"

Burri im është transgjinor dhe ne jemi më të dashuruar se kurrë

    Burri im është transgjinor dhe ne jemi më të dashuruar se kurrë

Unë jam rritur pranë Kishës Katolike dhe me dëshirën time kam qenë beqare deri sa njoha partnerin tim. Përpara se i fejuari im të kthehej në transgjinor, ne kryenim marrëdhënie

Lexo me Shume