Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "trajtim"

Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre

    Kafshët torturojnë njerëzit! 11 postera dhe mesazhi i fuqishëm i tyre

Gjithmonë e më tepër, njerëzit bëhen edhe më egoistë, duke shfrytëzuar në maksimum dhe torturuar gjallesat e tjera në tokë pa u menduar dy herë! Janë njerëzit ata që vrasin

Lexo me Shume

Babai “superman” kuron të birin me autizëm: Kur asgjë nuk është e sigurt, çdo gjë është e mundur

    Babai “superman” kuron të birin me autizëm: Kur asgjë nuk është e sigurt, çdo gjë është e mundur

Një baba ka postuar në internet një video ku ka dokumentuar progresin e shpejtë të të birit autik. Në videon e titulluar “Viti i parë i shërimit të një fëmije

Lexo me Shume