Blitz

Tag "tradheti"

Thojini “mirupafshim” tradhtisë pas 2017-s

    Thojini “mirupafshim” tradhtisë pas 2017-s

Kompanitë Microsoft dhe Apple kanë bashkuar forcat, si rrallë herë, për të reduktuar numrin e divorceve dhe për t’i mbajtur njerëzit të “ngjitur” në marrëdhënien e tyre. Si do të

Read Full Article

(Video) Reagimet e “kapjes mat” të të dashurit që do t’ju lënë gojëhapur

    (Video) Reagimet e “kapjes mat” të të dashurit që do t’ju lënë gojëhapur

Nëse ka diçka që meshkujt dhe femrat në çift nuk durojnë dot, ajo është tradhtia, por një reagim me të vërtetë “si nëpër filma” vetëm femrat dinë t’i japin. Disa

Read Full Article

Mësohet më në fund se çfarë mendon Rihanna lidhur me tradhtinë e Jay Z

Mësohet më në fund se çfarë mendon Rihanna lidhur me tradhtinë e Jay Z

Rihanna është personi i fundit të botë që mund të mendojë se Jay Z ka tradhtuar Beyonce-n. “Rihanna e adhuron Beyonce-n dhe e do atë si grua, mike dhe artiste.

Read Full Article

Rrëfimi i një gruaje të martuar: “Tradhtova online dhe nuk pendohem”

    Rrëfimi i një gruaje të martuar: “Tradhtova online dhe nuk pendohem”

“Ashley Madison” është një faqe në internet e krijuar specifikisht për të gjithë të martuarit që duan të kenë njohje të reja dhe të tradhtojnë partnerët aktualë. Në momentin e

Read Full Article