Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Tove Lo"

Nick Jonas dhe Tove Lo bashkojnë forcat për “Close”

    Nick Jonas dhe Tove Lo bashkojnë forcat për “Close”

  Në rast se “Jealous” dhe “Levels” nuk ju kanë bërë të mendoni se Nick Jonas ka potencialin e duhur për të qenë një yll i vërtetë në industrinë amerikane

Lexo me Shume