Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "TopShop"

Njihuni me koleksionin “Ivy Park” nga stilistja Beyonce

    Njihuni me koleksionin “Ivy Park” nga stilistja Beyonce

Pak kohë më parë ju patëm “ngacmuar” me videot dhe fotot e koleksionit të ri të veshjeve nga Beyonce, në bashkëpunim me TopShop, të quajtur “Ivy Park”. Por, meqë kanë

Lexo me Shume

Beyonce na prezanton me parkun e IVY-t

    Beyonce na prezanton me parkun e IVY-t

TopShop njoftoi në muajin shkurt se po bashkëpunonte me Beyonce për fushatën e radhës të veshjeve të tyre, por data apo ndonjë e dhënë tjetër mbi këtë fushatë ishin mbajtur

Lexo me Shume