Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Top Show Magazine"

Sara Kapo dhe Valer Kolnikaj largohen nga Top Show Magazine

    Sara Kapo dhe Valer Kolnikaj largohen nga Top Show Magazine

Përpara nisjes së sezonit të ri televiziv u bë me dije se Sara Kapo dhe Valer Kolnikaj do të ishin opinionistët e rinj të Top Show Magazine. Ishte menduar që këta

Lexo me Shume